Hop til indhold

"Hvad har din hund kostet?"


Gæst Marie Svane
 Share

Recommended Posts

En dame har vi fortalt at hun ikke havde lyst til at vide det :mrgreen:

 

 

Men ellers kommer det an på hvordan folk starter samtalen, og hvilken atityde de har.

 

Søde og venlige og kender til racen og vil vide hvad den koster med henblik på evt køb en dag, tjoe, jeg tror også jeg ha skrevet herinde hvad vi gav for ham (selv er jeg faktisk chokeret over at jeg ønskede hund SÅ meget:mrgreen:), og andre hvor de snakker om kilo pris osv, sige vi bare nok eller det kan vi ikke huske.

 

 

 

Jeg har en kollega der praler med hans lille hund, mener det var en mobs (eller var det en chi?), købt for 17.000 :shock: Så når vi nu snakker kilo pris :mrgreen:

Jeg har også set ægte mopser til salg på dba til 10000-15000kr. Da jeg købte Oskar var der en dame der solgte hendes 1½ år gamle mops med stamtavle til 15000kr. På billedet stod den med en masse priser som den havde vundet til øh ja, hvad det nu var den gik til :roll: Det var også en rigtig flot lille fyr, men jeg synes godt nok det er mange penge.

 

Jeg er ret ofte blevet spurgt om hvad jeg har givet for Oskar. Stort set alle jeg møder - familie, venner osv har spurgt. Jeg har egentlig ikke noget imod det, men kan nu bedst lide dem, der viser oprigtig interesse i racen og ikke bare lader det hele gå op i kroner og ører. Der er faktisk en del i min familie og forældres omgangskreds der har fået et nyt syn på mopser og nogle har endda sagt at hvis de selv skal have hund, så kunne mopsen sagtens være en mulighed. Så svarer jeg gerne helt ærligt og siger hvad jeg har givet og så fortæller jeg dem at de aldrig vil fortryde en mops :mrgreen:

 

Jeg har givet 6000kr for Oskar og han er købt uden stamtavle. Det kan man jo så diskutere om det er en dårlig ide, men jeg er ligeglad, det er mit valg og dyrlægen har heldigvis sagt at det er en fin hvalp - På trods af racen ;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 127
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Jaa, det komme nu nok an på hvem der spørg.. Hvis det er en pige på 13 år, ser jeg det ikke som økonomisk ansvarlighed. Men hvis det er en person der er intresseret i racen og spørg om andre ting end prisen, såsom det at have hund..

 

Men det var nu også mere den måde det blev opstillet på, med fladskærm og hund.. :genert:

 

Må sige min hund betyder noget mere for mig end min fladskærm :vedikke:

 

Selvfølgelig.

 

Men det jeg mente, var i forhold til at spørge opdrætteren, som jo også er...sælger. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det jo en køb/salgs-situation.

 

Selvfølgelig betyder ens dyr da verden for en.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde er blevet spurgt direkte til prisen på én af mine hunde :hmm:

 

Men jeg er da blevet spurgt var racen sådan ligger i og det svare jeg gerne på.

 

Hvad mine egne hunde specifikt har kostet kan folk ikke bruge til så meget, da nogle har været gratis, en anden er købt her i landet for 4 år siden, men prisen for racen er generelt steget en sjat siden den gang og en trejde har været købt i udlandet.

 

Selvom jeg selv er opdrætter, spørger jeg altså også hvad hvalpen koster hvis jeg skal ud og købe og faktisk er jeg også selv lidt irreteret over det hemmelighedskræmmeri, at jeg spørg hvad en bestemt hvalp skal koste, betyder ikke at prisen er vigtig for om jeg vil købe eller ej, men for mig er det altså rimeligt relevant at vide hvor mange penge jeg skal samle sammen til den dag hvalpen er klar til at komme hjem..

 

Når interesserede købere spørger mig, hvad mine hvalpe koster, svare jeg da også gerne, men naturligvis ligger jeg da mærker til hvornår og hvordan de spørg og hvordan svaret bliver modtaget.

 

Fx. hvade jeg en familie på besøg, da jeg ventede mit første kuld hvalpe og blandt ét af mange spørgsmål kom så spørgsmålet om prisen og jeg svarede naturligvis, hvortil manden så spørger "for hvor mange hvalpe er det så?" -øhh, ja, det er jo så for én hvalp :damn:

Men alligevel blev de da forløbigt skrevet op, da jeg dels viste at de muligvis alligevel ville springe fra, hvis de fandt en anden, og hvis ikke ville de ryge først ud af køen hvis der ikke var hvalpe nok -hvilket jeg viste på dette tidspunkt at der muligvis ikke ville være i forhold til det antal mennesker der var skrevet op.

De ringede så også selv en uge eller 14 dage efter og meldte fra, da de havde fundte en hvalp uden stamtavle, som dels var billigere og som de kunne få nu, og det var fint for dem, for de ville jo "bare" have en familiehund..

 

Var de ikke sprunget fra og hvis der havde viste sig, antalsmæssigt at være hvalpe nok til at de også kunne få en, så ville de have røget i "forhør" igen og derfra ville jeg så have taget endelig stilling til om jeg ville sælge til dem.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg bliver tit og ofte spurgt hvor meget jeg har givet for Eddie.

Jeg plejer at svare, at prisen for en fransk bulldog med tavle ligger mellem 12.000- 14.000 sådan ca. Svarer ikke selv direkte på, hvad vi har givet for Eddie.

Dog hører jeg ofte svaret tilbage, "det er jo fuldstændigt vanvittigt" at give så meget for en HUND!!!! Så svarer jeg tilbage, ja.... hvad bruger I ikke på jeres børn???

:slem:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej,

 

Jeg svarer egentligt sjældent på hvad jeg har givet for min hund med mindre, det er andre hundeejere med racehunde selv, som er oprigtigt interesserede;-).

 

Ikke fordi det er hemmeligt, men de få gange jeg har sagt 11.000:shock: , har folk kigget på mig, som om jeg var tosset:roll:.

 

V.H.

Sille (tror iøvrigt at min næste hund bliver en lækker og billigere blanding:mrgreen:)

Link til indlæg
Del på andre sites

Bliver sjældent spurgt om hvad mine hunde har kostet. Oftere udbryder folk gerne noget i retning af "hold da op, de må da spise for en formue" :lol:

 

Og ja, nu vi har 3 af slagsen, kan jeg da godt mærke at der ryger en del mere foder igennem, end da vi kun havde Odin.

 

Men ellers er det ikke nogen hemmelighed, at vi i sin tid gav 1800 for Odin da han var 8 uger. Da kørte vi til Nordjylland for at hente ham. Grunden til prisen, var angiveligt at hans farve ikke var standard. Har aldrig gået op i farver og den slags, da vi ikke går på udstillinger, eller på anden måde skal avle på vores hund(e) Så for os, er det ikke så vigtigt.

 

Og Lady og Balou har vi stort set fået gratis ( 500 for 2 ) ellers var deres udsigt at de skulle aflives. Til gengæld, og det er jo sandt hvad i andre skriver, det er jo ikke kun hundens pris i sig selv. Foder, dyrelægeregninger, og alt det, løber jo også op. Men det er det også værd synes jeg :hjerte:

 

Maja

Link til indlæg
Del på andre sites

Holder du hemmeligheder for os andre, bare fordi vi ikke har en schæfer?

 

Fordi folk generelt ikke kan bruge det til en disse :genert: med mindre de regner med at købe hos den samme kennel på de samme betingelser med de samme garantier :???: og på det samme tidspunkt :blink:

 

Prisen for schæfere ér meget afhængig af, hvilken kennel man køber fra, betingelser og garantier - så "novicer" ud i schæfere får meget mere ud af at kende det generelle prisniveau, bare så de ikke bliver skuffet eller nowet, når de selv står i en købssituation :???:

 

Priserne på både Bondo og Jacki var i begge tilfælde 1.000-2.000 under gennemsnitsprisen :slem: og det selvom specielt Jacki er købt med nogle af markedets bedste garantier :klap: Hvordan jeg har fået købt "billigt" aner jeg ikke, jeg er ikke gået efter prisen - havde ikke blinket, hvis priserne havde være 3.000-4.000 højere end tilfældet, da de stadig ville have været indenfor det normale, i den høje ende med absolut normalt :???:

Link til indlæg
Del på andre sites

Man kan jo ikke rigtig få noget at vide uden at spørge.

Og jeg synes ikke, man kan finde oplysninger på Nettet om, hvad hvalpe af de forskellige racer koster. Jo, hvis man vil have en genbrugshund eller en hvalp gennem den blå avis.

Og det giver så hunde-nybegynderne et helt skævt indtryk af, hvordan priserne ligger for en raceren hvalp med stambog.

 

Og derfor er der mange, der himler, når de hører om en pris på 10-15.000 kr.

Og der er endnu flere, der tror, at man bare kan vælge en race og så gå ud og købe den i en "blå avis-butik".

 

Alt det der med forældredyr, løbetider, parringer og de vigtige 8 uger, det har folk måske i bedste fald HØRT lidt om, men de har ikke opfattet det som noget, der kommer hvalpekøber ved. "Butikken" skal jo bare levere en hvalp i passende alder. Hvalpekøber kan bare kikke den billigste ud.

 

Det er IKKE nødvendigvis et spørgsmål om manglende interesse. Det er lige så meget noget med, hvor folk er i deres "hundeliv".

 

Jeg var selv besat af hunde lige fra jeg var helt lille. Men jeg syntes da, at 150 kr for min første hund (blanding) var pænt mange penge. Nr. 2 hund (schæferhund) 8 år senere, kostede 500 kr.

Det var først min 3. hund, der havde stamtavle. Ramses den 1. (berner)kostede 4000 kr. Det var vildt mange penge i 1980. Og inden vi havde fået ham med ud af kennelen, havde vi brugt endnu flere penge til kosttilskud, bøger, tøjhund osvosv:roll:..

 

Derefter var hver ny hvalp bare noget der skulle betales, koste hvad det ville.

--Efter Ramses fik vi faktisk TO bernerhvalpe:mrgreen:....

Bernerpriserne er steget støt for hver hund, så det var lidt af en overraskelse, da jeg spurgte om prisen på Silke, og opdrætter sagde, at hun kostede 6500 incl DKK-stambog en sæk hvalpefoder.........

Jeg ville uden at blinke have betalt 10.000

Det var i 2002.

 

Jeg tror sagtens man kan være oprigtigt interesseret i en bestemt race, selv om det allerførste spørgsmål handler om prisen.

Næsten ALT andet om racen kan man læse sig til på Nettet. Men priserne på en race-ren hvalp er næsten altid en hemmelighed..

Link til indlæg
Del på andre sites

Handler det ikke bare om at undersøge markedet lidt?

Men hvis INGEN vil udtale sig, hvordan undersøger man så markedet? :vedikke:

 

Jeg gav 750 kroner for Akita, de bedste håndører jeg nogensinde har givet ud :hjerte:

Indy kostede 3.000 Jeg havde ikke så mange penge, så jeg var jo en af dem der aldrig skulle have haft hund pga af fattigdom ;-) dog havde jeg et godt arbejde på det tidspunkt, så jeg havde penge til ALT man skal have til en hvalp + diverse, bare ikke til at punge ud for en dyr hund i et hug. Mine hunde har aldrig manglet noget pga min økonomi, det er mig der må undvære.

 

Charles gav vi ikke noget for.

Link til indlæg
Del på andre sites

Plejer at spørge hvad hunden hedder ;-)

 

Men jeg er ikke bleg for at spørge ind til en race, opdrætter pris osv, som noget fa det første.

 

Kan slet ikke forstå at det er sådan et "tabu"

 

Ligesom jeg heller ikke fatter visse opdrættere bliver "fornærmet" over man spørger hvad deres hvalpe koster, jeg kigger da også på prisskilte når jeg handler alt muligt andet.

 

Det er slet ikke tabu, synes bare det er brutalt at gå direkte efter prisen og spørgsmålet kommer udelukkende fra tåber fra to kategorier 'bimbo der mangler nips til tasken' og 'smart fyr af alternativ orientering', har aldrig fået spørgsmålet fra nogen over 30 fx (og nej, tror ikke alle under 30 er idioter)

Link til indlæg
Del på andre sites

Køber i også bil,fladskærm osv, uden at spørge til prisen ?

Hvorfor gør det mig til en dårligere hunde-ejer at jeg gerne vil vide hvad hvalpen koster ?

 

Jep, køber teknik uden at kigge på prisen :oops:

 

Gør dig da slet ikke til en dårligere hundeejer, fordomsfuld vil jeg påstå det gør dig til ... jyde :oops: (undskyld) og mig til en ægte københavnersnude.

Link til indlæg
Del på andre sites

Men det virkede som om opdrætter ville binde os, og ikke oplyse noget, så vi kunne kigge os omkring videre. Vi var bestemt ikke interesseret i at "prisshoppe".

 

Jeg har oplevet en opdrætter der ikke ville give en pris, jeg var ung studerende, fandt til slut ud af at jeg fik hunden til halv pris, hun ville bare tjekke om jeg var fattig nok til at få rabatten :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har endnu til gode at blive spurt hvad Ludvig har kostet, men han ser nok for dyr ud:fornaermet:

Tilgengæld er jeg ofte blevet spurt hvad jeg har givet for min ilder, hvor man kan købe sådan en, altså lige efter de har spurt om det er en mus og "hvad kan den"?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Stinnemus

Nu spørger jeg måske dumt (har ikke læst tråden færdig så ved ikke om det bliver besvaret), men ligger en chihuahua med tavle ikke omkring de 9-14.000 kr i dag? Hvorfor pokker siger folk at det er dyrt (kg-pris måske meeen) - er det ikke sådan nogenlunde prisen på hunde med tavle i dag? :genert: Mener pudler ligger på 9-11.000 og der har jeg da aldrig hørt nogen klage

 

Er nu ikke rigtig blevet spurgt ind til hvad jason koster, men ville da ikke have noget imod at svare hvis folk er interesseret i at få en dværgpudel: har købt ham for 7.000 (med rigtig god familie-rabat :mrgreen:) og havde han været solgt til andetsteds havde han gået for det dobbelte (i tilfælde af at der går nogle rundt og søger pudel, men ikke kan finde priser nogle steder - det er faktisk svært med pudler hehe)

Redigeret af Stinnemus
gik lige i selvsving....
Link til indlæg
Del på andre sites

Er nu ikke rigtig blevet spurgt ind til hvad jason koster andet end af dem der selv søger, men ville da ikke have noget imod at svare: har købt ham for 7.000 (med rigtig god familie-rabat :mrgreen:) og havde han været solgt til andetsteds havde han gået for det dobbelte - gør det ham mere værd? ændrer det hans personlighed? ændrer det hvordan dem der kender ham, behandler ham? Gør Jasons stamtræ ham mere værd end naboens svejryggede labblanding?

 

Alle må gerne vide at Petrine var gratis (og katten kostede penge :klap:), at hun er fra den forkerte klub etc. Jeg synes bare det er noget mystisk noget, en tilfældig har stoppet mig og spurgt til en t-shirt, og der var det 'arj, den er pæn, hvor har du købt den? hvad kostede den' det virkede mere interesseret og seriøst end dem, der spørger til prisen på Petrine.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Michelle w

Stinnemus -det er SLET ikke alle racer der ligger i det prisleje. Islandsk fårehund ligger på omkring 6-9000. Labrador kan osse fåes til omkring 7-8000, og mange andre racer ligger deromkring.

 

Mine to har ikke rigtig kostet noget. Den ene kostede benzinen, og den anden er udstationeringshund og var således gratis.

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså for folk jeg kender - eller hundefolk generelt - er det ikke nogen hemmelighed, hvad mine hunde har kostet....

 

Men jeg bryder mig bare ikke om, når jeg bliver stoppet på gåturen med min lille hvalp og det første folk siger er "er de dyre sådan nogen?" og jeg så siger "njaaaij" og det næste spørgsmål så er "hvad har du givet for den?".... især ikke når dem, der spørger er mine totalt sære krejlernaboer :evil: Jeg er jo i forvejen hysterisk i forhold til mine hunde - hader, hader, hader at efterlade dem alene hjemme. Kan sagtens nøjes med at forestille mig brand, indbrud, knust glas, sygdomme osv. uden også at bekymre mig om, at nogen skulle få den idé at man kan score lidt hurtige håndører ved at nappe en hvalp. Havde seriøse traumer dengang - turde ikke lade dem være ude mens jeg f.eks. gik i bad, for tænk nu, hvis.....

Link til indlæg
Del på andre sites

Stinnemus -det er SLET ikke alle racer der ligger i det prisleje. Islandsk fårehund ligger på omkring 6-9000. Labrador kan osse fåes til omkring 7-8000, og mange andre racer ligger deromkring.

 

Mine to har ikke rigtig kostet noget. Den ene kostede benzinen, og den anden er udstationeringshund og var således gratis.

 

Det er vel generelt meget forskelligt - min race (Border Collier) sælges med DKK tavle til alt mellem 6000 og 12000....

Link til indlæg
Del på andre sites

Nåmen fortæller vi pris nu? :-D

 

Buddha gav vi 5.800 for (uden tavle) og Motor gav vi 8.500 for. Motor var chippet og vi fik ret meget foder med, Buddha var vaccineret og han tissede ikke på sin hvalpemappe.

 

Og jeg har det nøjagtigt som Pinpoynter.... jeg har lige pt. ikke en flad øre, men Motor lider bestemt ikke under det. Hellere være fattig og have hund, end omvendt :hjerte:

 

Nu var det måske også mere end hvad vores økonomi lige var til, at få 2 hunde med så kort mellemrum, for vacciner, rabies, pas, køreture til besøg og køreture til afhentning, hvalpetræning, ormekure, loppekure, foder, godbidder... 2 gange i træk, det er altså mange penge! Men pyt, nu er det snart sommer igen :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej,

 

Jeg svarer egentligt sjældent på hvad jeg har givet for min hund med mindre, det er andre hundeejere med racehunde selv, som er oprigtigt interesserede;-).

 

Ikke fordi det er hemmeligt, men de få gange jeg har sagt 11.000:shock: , har folk kigget på mig, som om jeg var tosset:roll:.

 

V.H.

Sille (tror iøvrigt at min næste hund bliver en lækker og billigere blanding:mrgreen:)

 

Hihi, netop for at undgå, at folk glor tosset på mig...

 

Lægger jeg altid ud med at sige: "Aaaalt for meget!" Pause. "11'500 - med tavle, turde simpelthen ikke andet, grundet risikoerne for sygdomme i racen!" - så virker folk sjovt nok altid forstående og ikke som om de synes jeg er tosset :mrgreen:

 

Iiih guder, hvem der havde 11'500 på sin konto lige nu! :mrgreen: Syn's knagenmig det er mange penge, efter flere måneder som fattigrøv :lol: Men Møffe er heldigvis det hele værd :hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan da også sagtens fortælle, hvad mine har kostet....

 

Robin, min første hund købte jeg i 2001 til ½ pris = 2500,- Han var 6 mdr. gammel og havde knæk på halen, derfor den nedsatte pris. Han var i øvrigt en Parson Russell Terrier med DKK tavle - der var ingen garantier eller noget på ham og han var øretatoveret, men ikke vaccineret - jeg fik absolut intet med til ham, selv om jeg fik ham med på første - lidt tilfældige - besøg en sen tirsdag aften. Så jeg måtte lufte ham i 2 snørebånd den første aften :stupid:

 

Kimmi købte jeg for 7500,- (havde ikke spurgt om prisen, så havde hævet 10.000,- for så håbede jeg, jeg havde nok med :oops:) i 2003 med DKK tavle og udvidet HD garanti (ny hvalp ved tegn på HD inden hunden var 27 mdr). Hun var ligeledes øretatoveret, øjenlyst og havde fået første vaccine. Med hende fulgte et pivedyr, en foderprøve, lidt info om racen samt træning og en klikker :mrgreen: Ingen særlig interesse fra opdrætters side efterfølgende - vi besøgte hende dog, da Kimmi var 6 mdr. hvilket var fint.

 

Splint var jo egentlig gratis :mrgreen: Da jeg selv har opdrættet hende... men hendes søskende blev solgt for 6500,-, så det er vel også prisen for hende. De blev solgt med DKK tavle, samme HD garanti som ovenfor, chippet, vaccineret og øjenlyst - derudover har køberne fået 500,- retur, når de har fået hvalpene HD undersøgt. Med hvalpene fulgte en hvalpemappe med hvalpetesten, socialiseringsskema, lidt fortællinger og billeder, info om racen og træningstips, et tæppe med "hjem"duft, tyggeting, kendt madskål, 3 kg. foder, hvalpepakke fra ProPlan, godbidder, halsbånd og snor, klikker, en Kong, et års medlemsskab af Bordercollieklubben og livslang pasningsgaranti. Det var i 2007.

 

Vilya har kostet 10.000,- sidste år. Hun kom chippet, vaccineret og øjenlyst og med samme HD garanti som ovenfor. Jeg fik 3 kg. foder, hvalpepakke fra Eukanuba og en gave (halsbånd + snor samt hvalpelegetøj) fra hendes fars ejer :lun: Derudover har jeg fået al den hjælp til træning, jeg vil have fra hendes opdrætter (fast hold en gang om ugen), som jeg deltager i, når jeg kan, selv om der er liiiidt langt. Hendes fars ejer står også til rådighed med træning og hjælp til prøver og udstillinger... Engagementet fra opdrætteren er nok noget af det, der betyder mest for mig - et sted, jeg kan spørge om råd er virkelig guld værd.

 

Uanset pris elsker jeg dem alle meget, meget højt - det kan slet ikke gøres op i penge og prisen er ikke vigtig for mig. Er det den hvalp, jeg vil have - så finder jeg pengene.... Da jeg købte Vilya levede jeg for 300,- om måneden i 3 mdr. :mrgreen: Det var faktisk ret sundt.... :hmm: Det eneste køb, jeg har fortrudt var Robin, fordi det var SÅ dumt... men dejlig, det var han - hans opvækst til trods :lun:

Redigeret af Splinten, mor og mig
Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan da også sagtens fortælle, hvad mine har kostet....

 

Robin, min første hund købte jeg i 2001 til ½ pris = 2500,- Han var 6 mdr. gammel og havde knæk på halen, derfor den nedsatte pris. Han var i øvrigt en Parson Russell Terrier med DKK tavle - der var ingen garantier eller noget på ham og han var øretatoveret, men ikke vaccineret - jeg fik absolut intet med til ham, selv om jeg fik ham med på første - lidt tilfældige - besøg en sen tirsdag aften. Så jeg måtte lufte ham i 2 snørebånd den første aften :stupid:

 

Kimmi købte jeg for 7500,- (havde ikke spurgt om prisen, så havde hævet 10.000,- for så håbede jeg, jeg havde nok med :oops:) i 2003 med DKK tavle og udvidet HD garanti (ny hvalp ved tegn på HD inden hunden var 27 mdr). Hun var ligeledes øretatoveret, øjenlyst og havde fået første vaccine. Med hende fulgte et pivedyr, en foderprøve, lidt info om racen samt træning og en klikker :mrgreen: Ingen særlig interesse fra opdrætters side efterfølgende - vi besøgte hende dog, da Kimmi var 6 mdr. hvilket var fint.

 

Splint var jo egentlig gratis :mrgreen: Da jeg selv har opdrættet hende... men hendes søskende blev solgt for 6500,-, så det er vel også prisen for hende. De blev solgt med DKK tavle, samme HD garanti som ovenfor, chippet, vaccineret og øjenlyst - derudover har køberne fået 500,- retur, når de har fået hvalpene HD undersøgt. Med hvalpene fulgte en hvalpemappe med hvalpetesten, socialiseringsskema, lidt fortællinger og billeder, info om racen og træningstips, et tæppe med "hjem"duft, tyggeting, kendt madskål, 3 kg. foder, hvalpepakke fra ProPlan, godbidder, halsbånd og snor, klikker, en Kong, et års medlemsskab af Bordercollieklubben og livslang pasningsgaranti. Det var i 2007.

 

Vilya har kostet 10.000,- sidste år. Hun kom chippet, vaccineret og øjenlyst og med samme HD garanti som ovenfor. Jeg fik 3 kg. foder, hvalpepakke fra Eukanuba og en gave (halsbånd + snor samt hvalpelegetøj) fra hendes fars ejer :lun: Derudover har jeg fået al den hjælp til træning, jeg vil have fra hendes opdrætter (fast hold en gang om ugen), som jeg deltager i, når jeg kan, selv om der er liiiidt langt. Hendes fars ejer står også til rådighed med træning og hjælp til prøver og udstillinger... Engagementet fra opdrætteren er nok noget af det, der betyder mest for mig - et sted, jeg kan spørge om råd er virkelig guld værd.

 

Uanset pris elsker jeg dem alle meget, meget højt - det kan slet ikke gøres op i penge og prisen er ikke vigtig for mig. Er det den hvalp, jeg vil have - så finder jeg pengene.... Da jeg købte Vilya levede jeg for 300,- om måneden i 3 mdr. :mrgreen: Det var faktisk ret sundt.... :hmm: Det eneste køb, jeg har fortrudt var Robin, fordi det var SÅ dumt... men dejlig, det var han - hans opvækst til trods :lun:

 

Sjejse! :shock: Spaghetti med ketchup? :mrgreen: Det var vidst ikke særlig sundt, nej :???:

Link til indlæg
Del på andre sites

He he... Sådan ca. ja... Jeg lever ret godt på toastbrød og pasta :mrgreen: Det var til gengæld sundt at spare på rødvinen og cigaretterne :mrgreen: Og alt det unødvendige mad, jeg køber og senere smider ud, fordi vi ikke får det spist :oops:

 

Haha, okay :lol:

 

Du havde ikke overvejet at opsige dit internet og så få lidt ekstra håndører? :hmm: :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...