Hop til indhold

Er du blevet bidt af en hund ??


Gæst Sigurd
 Share

Recommended Posts

For mig er glæden ved en hund, at hunden kommer trygt til mennesker puffer til hånden for at få et klap, eller når hunden forstår en øvelse og man ser dens glæde ved at tilfredsstille sin træner. For mig er glæden når hunden ligger trygt som "en fodvarmer" ved mine fødder eller når den logrende kommer med sin snor, i håb om at vi skal ud og gå.

Ja, jeg kunne blive ved, der er så mange glæder ved at eje en hund.

:hjerte:Det er også det vi andre elsker ved vores hunde.

 

MEN jeg har absolut ingen glæde ved at hunden bider, uanset om det er i forsvar eller ved angreb. Derfor vil jeg til enhver tid søge at opdrætte hunde, hvor det at bide ligger meget, meget langt nede på hundens valgmuligheder. Høj tærskelværdi kaldes det vist. Desuden vil jeg opfylde min pligt som hundejer og sørge for, at hunden ikke bringes i en situation hvor den kunne tænkes at ville bide.

Jeg bryder mig hellere ikke om hundebid, så ingen glæde der. I mit univers avler man hellere ikke på hunde, der er mentalt ustabile. Jeg gør også som enhver anden ansvarlig hundeejer hvad jeg kan for, at undgå at min hund kommer i en situation, hvor den bider. Men jeg er ikke Gud.

 

Jeg kan kun beklage, at der stadig findes så mange mennesker, der åbenbart ikke kan nyde dét at eje en hund, uden at der skal være det spændingsmoment, at hunden bider. Det får mig til at tænke på, at de unge knægte og piger som anskaffer sig en kamphund, for at virke farlige og seje, måske ikke har så fjern en tankegang fra andre hundejere.

Hvis du mener, at nogle herinde som har svaret dig, nyder at en hund bider, har du misforstået alt hvad der er skrevet i denne tråd.

 

Og til dem, der "pudser glorie" fordi de prøver at "frelse" en bidsk hund, gennem træning og socialisering, Tænk Jer om, måske aflives der to velfungerende hunde, for hver gang i bruger tid på en utilpasset hund, som så alligevel må aflives, fordi naboens lille pige, lige kom forbi på det forkerte tidspunkt.

Tak for denne gang

Jeg læser ingen steder, at nogle har forsøgt at redde en bidsk hund. Jeg læser hellere ingen steder, at nogle mener det er i orden, at en hund bider en lille pige.

jeg mener at du har misforstået alt hvad der er skrevet i denne tråd. Det der er blevet skrevet er en forståelse for, at hunde lige som du og jeg har en grænse. Og mange af de indlæg hvor nogle er blevet bidt, handler netop om, at man har overskredet den grænse. Ansvaret vil altid ligge hos ejeren og ikke hunden. Men da ingen af os er fejlfri, så sker der desvære uheld og det ville da være mere retfærdig, at straffe ejeren end hunden.

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 107
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Jo da, jeg har sandelig læst alle indlæg, men der er jo ingen garanti for enighed, uanset hvor megen tid - og hvor lange indlæg man skriver.

Til tider må man bare blive enige om, at være uenige.

 

Ved ikke om du er til nytårsfortsæt, Sigurd. Men et forslag kunne være at du i 2011 ville svare på nogen af de spørgsmål der blev stillet til dig... :cool:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvorfor ?

 

Fordi du påstår du har læst alle indlæg, men ud fra dine svar skriver vi åbenbart meget uforståeligt for dig - for du har intet fattet - og det har intet at gøre med at vi er uenige, som du har skrevet til en anden bruger.

 

Du svarer ikke på de direkte spørgsmål du bliver stillet - så kan man ikke debatterer med dig. Deraf trolling

Link til indlæg
Del på andre sites

Fordi du påstår du har læst alle indlæg, men ud fra dine svar skriver vi åbenbart meget uforståeligt for dig - for du har intet fattet - og det har intet at gøre med at vi er uenige, som du har skrevet til en anden bruger.

 

Du svarer ikke på de direkte spørgsmål du bliver stillet - så kan man ikke debatterer med dig. Deraf trolling

Som i andre også forstår at læse og FOX skriver så tydeligt her, det har ikke noget med enig/uenig at gøre, men alt at gøre om at forstå!

 

Og det er forstå jeg siger du ikke gør, Sigurd, det er faktisk nemt at forstå - glædelig jul derude :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Forresten, den samojed vi havde da jeg var barn, han blev aflivet da han pludselig begyndte at knurre og snappe uden nogen grund til det, det viste sig at han havde en svulst i hjernen og det var grunden til det. Så han fik fred inden det blev for alvorligt, og inden min mor ikke turde lade mig være alene med ham..

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...