Hop til indhold

For helvede da også...


bernerazuro
 Share

Recommended Posts

  • Svar 647
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Claus sagde ikke noget om hans halten? Måske skal du ringe og bare få en lille sludder på mandag, så du ikke går og bekymrer dig unødigt?

 

Jo, han mente, at det skyldtes vand inde i leddet - men ville bare tro, at det forsvandt sammen med betændelsen :vedikke:

 

Jeg skal ringe til Claus mandag og give opdatering, det er ikke en mulighed, det er et krav fra ham. Og så skal vi eventuelt ind til endnu en kontrol...

Link til indlæg
Del på andre sites

Der er desværre fortsat ikke nogen bedring i Møffes halten :-/ Uf, jeg frygter, at det ikke bare er infektion og vand i leddet, der er skyld i det længere - for han virker slet ikke hævet af hvad jeg kan mærke...

 

Sikke noget lort, havde ellers glædet mig til en god opdatering..... En masse :ae: :ae: til dig og Møffe....Og :x2: :x2: håber på det bedste.....

Link til indlæg
Del på andre sites

Han har måske fået det en lille anelse bedre. Synes han står lidt mere "stabilt" på benet *host* Stabilt er ikke ligefrem ordet. Og jeg er slet ikke sikker...

 

Men anyways, har selvfølgelig snakket med Claus, hvilket ikke var det letteste, når man er på arbejde og manden har fået akut operation ind. Men det lykkedes og jeg har fået en tid i morgen kl. 14:30. Sådan, halvt om halvt, vi er presset ind... Så hvornår vi egentlig kommer til bliver spørgsmålet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Mange tanker og krams til både dig og Møffe. :ae:

Og han skal se at blive frisk. Jeg skulle jo gerne gramse lidt på ham til Bernerfestivalen :klap:

 

Om ikke andet, har jeg råd, så regner jeg med at vi dukker op bare for at tøffe lidt rundt, så mon ikke det går? Men sjovest er det da, hvis vi får udstillet lidt også :engel:

Link til indlæg
Del på andre sites

Så er vi lige kommet hjem - med recepter så det driver :genert:

 

Claus mærkede Møffe grundigt igennem og fandt det punkt, hvor Møffe er øm. Det er ikke oppe i knæleddet, men lidt længere nede. Han mener ikke, at det er tid til røntgen endnu, men at det er en betændelse inde i/ved leddet - tror vist han brugte ordet benhinden? Er ikke sikker :genert:

 

Anyways, vi har fået mere smertestillende... Og mere antibiotika. Og så skal der også til at ske noget bedring. Claus syntes dog, at Møffe gik langt bedre i dag end sidst, så det er da positivt (Møffe går afsindig flot hos Claus ift. herhjemme, der har man jo ikke rigtig tid til at tage hensyn til sit ben :stupid:)

 

Hele knæleddet føles fint og stabilt, det skulle der ikke være noget i vejen med. Heldigvis da! Så NU skal det bare til at gå fremad! Og vi skal kigge mere på vægten på benet når han går, end når han står.

Link til indlæg
Del på andre sites

Først vil jeg sige, flotte billeder, elsker udtrykket og farverne på Møffe. Jeg har fulgt lidt med på sidelinien, Møffe har da godt nok været uheldig, men god bedring og håber snart han er oppe på alle ben igen, i har vist brugt nok tid på bekymringer, så nu skal det bare blive godt, så i kan få de glade tanker frem igen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Med frygt for, at det er for tidligt at udtale sig - så syntes jeg Møffe går meget meget pænere i dag! Og vi har ikke engang fået det nye, ekstra smertestillende hjem endnu!

 

Han gik virkelig pænt på turen, så længe det bare var ikke-hurtig skridtgang (men heller ikke langsom). Og herhjemme står han meget mere med alle trædepuderne på gulvet, i stedet for at stå på tåspidserne kun og ligesom "tøve" (flytte på poten hele tiden, fordi det er ubehageligt). Han går stadig på tre ben nu og da, men det er jo langt fra hele tiden og sammenlagt med de andre fremskridt...

 

Så er det jo bare MEGA stort synes jeg lige nu :banan:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...