Hop til indhold

Opbevaring af kød udenfor fryser


Gæst Anaid
 Share

Recommended Posts

Gæst Anaid

Har her til aften modtaget to store poser okseben fra en kollega, der netop har slagtet. Min fryser er propfuld, så måtte putte i køleskab. Hvor længe kan jeg opbevare det der? Skal have en fryser mere, men kan nok ikke lige få en til i morgen.

Nogen der har et bud?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Anaid
Nu kan hunde, jo godt finde på, at grave deres lækre ben ned, og finde dem igen, længe efter når resterne af kødet er godt ulækkert, så du skal nok ikke være så nervøs.

 

Hehe, du har ret......mit job inkluderer bare at være "bakterie-hys", så det kommer jeg nok lidt til at overføre her....

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Anaid
Vi var på tur i Norge, sådan langt ude, hvor der hverken var vand eller strøm :evil: fars blev uspiseligt på dag 3, kødben kunne stadig spises på dag 7 (i følge Petrine og Zamzam), uden dårlig mave eller noget ;-)

 

Ok - og det var i "stuetemperatur".... Her står de jo på køl, så klarer de sig nok til i morgen, den nye fryser ankommer..... panik afblæst :blink:

 

Tak for jeres svar :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Muligvis lidt over stuetemperatur, vi fyrede vildt i kaminen (man måtte ikke lægge kød udenfor, for det kunne tiltrække ulve :shock:), men jeg tilstår, det var ikke behagelig duft der kom fra kødet. Forøvrigt pakkede jeg det i avispapir, har en ide om at plastik måske kan gøre noget skidt ved bakteriefloraen :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...