-
Antal indlæg
571 -
Medlem siden
-
Senest besøgt
Personal Information
-
Køn
Kvinde
sagapigen's Achievements
Newbie (1/14)
18
Community omdømme
-
sagapigen begyndte af følge Hvalp alene hjemme , For let at anskaffe sig en hund i DK , Dyreværnet steriliserer hele gravhundebanden og 5 andre
-
Du har helt ret i at det er meget let at anskaffe sig en hund, men det ser jeg bare ikke som et problem. Hvis det gøres sværere/dyrere (osv) at anskaffe sig en hund, er det kun dem der i forvejen følger reglerne, det rammer. Dem der er ligeglade, de skal nok anskaffe sig en hund alligevel, fx bagagerumssalg fra Polen, hvilket er ligeså nemt som at finde en blandingsavler.
-
Jeg tror bare ikke der findes en test, der kan forebygge misrøgt. Hvad skulle kriterierne være og hvem skal bestemme hvad et godt hundeliv er? Selv herinde er der stor forskel på hvad man mener er et godt hundeliv. Det er det samme med børn. Hvem skal bestemme hvem der skal have lov til at få børn (/hund)? Og hvad vil det sige at være en god forælder (/hundeejer)?
-
Jeg synes ikke det er for let at anskaffe sig en hund. Tilgengæld er det for svært at fjerne en misrøgtet hund, samt at fratage folk retten til at holde dyr.
-
Er der rent faktisk nogen der kastrere på grund af angst? Og forventer at det skulle blive bedre? det lyder helt tosset.
-
Men produktionen af testosteron stopper jo ikke ved en kasteration, den nedsættes kun. Der dannes ligeledes testosteron i binyrerne. Muligvis kan en overproduktion af testosteron hos en hypersexet hanhund skyldes en overaktiv binyrebark. Jeg har endnu ikke mødt en eneste kastereret hanhund der er blevet mere usikker efter kasterationen og jeg møder mange kastrater både på tur og på træningspladsen. Min egen er heller ikke blevet mere usikker (tvært imod), efter kastrationen. Min hund blev så stresset af tæver i løbetid at han nægtede a spise i 14 dage, samt overreagerede på ting han ikke burde være bange for, fx knallerter. Efter kastrationen er hans stressniveau faldet og han er stort set ikke bange for noget mere (udover tordenvejr og vippen til agility). Jeg mener ikke nødvendigvis at man skal neutralisere alt. Men jeg synes den voldsomme modstand mod kastration er hysterisk og bunder i at videnskabelige undersøgelser bliver overfortolket. Ligesåvel som alle andre indgreb og al medicin kan have bivirkninger, så kan en kastration da selvfølgelig også have det. Men det er vigtigt at huske at bivirkninger er noget et fåtal af behandlede individer oplever. Jeg medgiver at visse racer har en øget tendens til overproduktion af underuld, men det er overdrevet at en stor del af hundene bliver nervøse/usikre af en kasteration.
-
Jeg kan virkelig heller ikke se at det kommer sagen ved, hvorvidt hunden var aggressiv eller blot et bulderhoved. Hvis man har en hund, der ikke kan omgås andre, uden at være til fare, så skal den holdes i snor. Det kan ikke være rigtigt at små hunde skal være i konstant risiko for at brække diverse lemmer, fordi at bulderbasserne skal have lov at bølle rundt.
-
Jeg siger heller ikke det nødvendigvis er det. Men symptomerne ligner. Hvis det er insulinoma kommer anfaldene af for lavt blodsukker, da bugspytkirtlen danner for meget insulin. Derfor vil anfaldene ofte opstå når der er gået lang tid siden sidste måltid. Det er også normalt at hunden vil være sulten efter et anfald, da blodsukkeret vil være lavt. Det er nemt at teste med en blodprøve, hvor blodsukker niveauet undersøges. Man kan godt sige at insulinoma er omvendt sukkersyge. God bedring med ham.
-
Er han testet for Insulinoma (tumor i bugspytkirtlen)? Symptomerne med anfald, desorientering og at det hjælper med honning, lyder som det man ser hos ildere der lider af denne sygdom (der er ret hyppig hos ilder, men også kan forekomme hos hunde).
-
Rigtig god effekt på Anton. Han får 2 pump hver morgen (i forbindelse med fyrværkeri salget). Han kan stadig godt reagere på det, men han falder hurtigt ned igen (sekunder) og vil gerne gå tur osv. Jeg kan ikke helt sammenligne med tidligere år, hvor vi boede i ghetto i Århus, men der er en klar forbedring ifht zylkene. Jeg håber på at undgå stesolid nytårsaften i år, pga roligere by og anxicalm, og i stedet bruge anxicalm og baldrian.
-
Præcis sådan opfører Anton sig hvis han ikke får dækken på når det er koldt (pt. på morgen og sen aftentur + når det regner kraftigt). Han bevæger sig ikke hurtigere af at være løs, medmindre han får dækken på, så er halen oppe og der er fuld fart over feltet. Når folk spørger hvorfor min hund har tøj på, svarer jeg ganske enkelt, fordi han fryser. Det er ikke noget jeg gider diskutere, så hvis de vil det, går jeg bare videre.
-
Jeg forstår ikke hvad du mener med om jeg ville satse på han ikke bed. Jeg ved han ikke ville bide, men derfor bliver han da ikke sat i ubehagelige situationer. Men nej, heller ikke hvis han har ondt eller er syg, ville han bide - det har han været så det er afprøvet. Fx. da han blev løbet ned og ikke kunne støtte på sit ben, hverken knurrede eller bed han, da vi undersøgte ham og andre hunde måtte også komme hen og snuse til ham, men ingen tvivl om at han havde rigtig ondt (skreg). O det kunne ske hvis han blev gammel og senil, ved jeg ikke, da han så ikke længere ville have sin egen personlighed og nåede vi til det stadie, ville han blive aflivet. Ikke fordi han evt havde bidt, men fordi det ville være uværdigt for ham at have det sådan.
-
Der er nemlig både forskel på vildhed af leg, men også på legemønster. Min hund leger løbeleg, dvs han render rundt om den hund han vil have til at løbe efter sig, mens han gør. Så løber den anden hund efter ham (ingen nærkontakt) og begge hunde har en fest. Hvis den anden hund indhenter min, bytter de roller og så er det min der løber efter. Men der er ALDRIG fysisk kontakt (bortset fra den gang en visla kom til at løbe ham ned ved et uheld). I øvrigt er jeg meget enig i dit citat, det er netop det der gør at jeg ved at min hund aldrig ville bide, fordi jeg har observeret hans sprog i 4,5 år, han har et rigtig godt sprog og er stort set aldrig i problemer (3 episoder på 4,5 år). Han kan sagtens knurre hvis en hund er for nærgående, men snapper aldrig ud. Han må hjertens gerne knurre for mig og også snappe ud, men det gør han bare ikke.
-
Jo du udtalte netop at jeg havde frataget min hund, sin identitet, når han ikke vil bide hvis han bliver presset. Jeg forstår stadig ikke at du kan udlede det af de udtalelser der er kommet her i tråden. Der er vel ingen der har skrevet at den omtalte hund skulle aflives, men det er vel ok med en bøde for løs hund der angriber artsfælle, eller hvordan?
-
Hold da op:shock: Får du alt det ud af at nogen siger at hunde reagerer forskelligt, uden nødvendigvis at være pyntedukker eller hvad du nu end forestiller dig at vi byder vores hunde. Du må virkelig have en god fantasi.